دانلود واپیپرهای زیبا

با ۱۵ دسر فرانسوی آشنا شوید (قسمت دوم)

۲۸ مرداد ۱۳۹۷

سایت تفریحی دانلود والپیپر های زیبا

فرانسه همیشه در صنعت آشپزی و پخت و پز انواع غذا و دسر پیشتاز  بوده است. این سرزمین بیش‌تر از هر کشور دیگری در جهان به خاطر نان‌ها، پنیرها و غذاهایش شهرت دارد. مهم‌تر از همه دسرهای فرانسوی با ظاهر و طعم دلفریب است. از ماکارون‌های رنگارنگ گرفته تا انواع شیرینی‌های پفکی و شکلات و غیره! با معرفی چند دسر‌ فرانسوی با ما همراه باشید.

 

۸. کرپ (Crêpe)

کرپ هم مانند سوفله هم به صورت شیرین و هم غیرشیرین پخته می‌شود. این دسر با انواع میوه، کره و شکلات در فرانسه سرو می‌شود.

 

۹. دسر‌ فرانسوی مادلین (Madeleines)

مادلین کیکی اسفنجی کوچک شبیه به صدف است که گاهی با طعم دهنده‌هایی مثل لیمو مزه‌دار می‌شود. مادلین را هم تنها و هم با انواع مربا و پدر نارگیل سرو می‌کنند.

 

۱۰. کیک شکلاتی (Éclair au chocolat)

این کیک یکی از تردترین دسرها است که داخل آن با شکلات کاستارد پر و روی آن با لایه‌هایی از شکلات پوشانده می‌شود. این کیک فرانسوی ۱۰ برابر از دونات‌هایی که در آمریکا رواج دارند، خوشمزه‌تر است.

 

۱۱. دسر‌ فرانسوی رُل شکلات و پسته (L’escargot chocolat pistache)

اگر می‌ترسید حلزون واقعی بخورید، این دسر گزینه مناسبی است. ظاهر آن شبیه به حلزون و با شکلات آب شده و پسته پر شده می‌شود.

 

۱۲. پَقی پِقِست (Paris-Brest)

قدمت این دسر مربوط به سال ۱۹۱۰ میلادی است، پَقی پِقِست نوعی شیرینی است که با بستنی سرو می‌شود.

 

۱۳. پتیت فُرز (Petit fours)

پتیت فُرز یک دسر خوشمزه به صورت لایه‌لایه است و اندازه آن طوری است که می‌توان آن را به اصطلاح رایج یک لقمه کرد.

 

۱۴. کلَفوتی (Clafoutis)

این دسر معمولا با آلبالو تهیه می‌شود و در منطقه Limousin یافت می‌شود. گردشگرانی که از این منطقه عبور می کنند حتما این دسر را امتحان کنند.

 

۱۵. پوقینو لوُنس (Bugnes Lyonnaises)

این دسر که به بال‌های فرشته معروف است اغلب در روزهای قبل از فستیوال Lent خورده می‌شود اما در تمام سال قابل خریداری است. این دسر از خمیرهای تکه ای که به خوبی سرخ شده تهیه و روی آن پودر شکر پاشیده می‌شود.


با ۱۵ دسر فرانسوی آشنا شوید (قسمت اول)


منبع : kalleh.ir